DTD JO9-1 in een spektakelstuk een ronde verder in de beker!

Vrijdag 2 Februari 2018

VIOD JO9-1G – DTD JO9-1 3-5 (2-0)

Op een vrijdag avond naar Driesum voor het prachtige bekeraffiche VIOD tegen DTD, dit omdat beide teams het in de zaal competities ook goed doen en zaterdags beiden finalerondes moeten spelen!
Half zeven aangekomen op het prachtige complex van VIOD stond de kantinebeheerder/wedstrijdsecretaris al klaar met koffie voor de leider en de rijders! We mochten vanavond aantreden op het hoofdveld dit omdat de andere velden te nat waren om te bespelen! Na een goede warming up gaan we los, VIOD speelt de regels precies na zoals de knvb dit heeft opgesteld voor de JO9 competitie! Na tien minuten spelen waarin de wedstrijd alle kanten op kan gaan want beide teams zijn aan elkaar gewaagd maakt Viod de 1-0 en net voor rust knallen ze de 2-0 binnen. En daar klinkt het fluitsignaal de spellertjes van Viod juichen al zo hard waarop Jenna terecht zegt ze denken zeker dat ze al gewonnen hebben maar dat is echt niet zo!
Na in de rust keeper Jelmer te hebben gewisseld voor Linde gaan we los met de tweede helft, komen we goed uit de start blokken met meteen een grote kans voor Wessel die helaas net naast gaat. Viod ga daarna direct in de aanval en scoort de 3-0…….. wedstrijd gespeeld zou je zeggen! Maar niet is minder waar, Wessel krijgt na een goede actie van Jenna en Delmer de bal staat alleen voor de keeper en faalt niet 3-1. En de JO9 gaat door wessel speelt zich goed vrij en speelt de bal naar de opkomende Jenna die haalt uit en scoort prachtig de 3-2, Het is weer een wedstrijd! En door proberen de gelijkmaker te maken en dit lukt op een geweldige manier zoals alleen Jorren dit kan met een verwoestende uithaal laat hij de keeper kansloos 3-3! VIOD is geknakt en DTD gaat door want na een prachtige rush van Delmer die via Jorren met een heerlijk tikje tegen de bal Wessel aanspeelt en 3-4 op het score bord zet! VIOD zet druk en Isis en Jelmer voorkomen tot twee x toe dat VIOD kan scoren, en ook Linde haalt als keepster een 10 door een afstandschot goed tegen te houden! Gelukkig komt de laatste goal op naam van DTD het is Jorren die na een pass van Djenna vrij voor de goal komt te staan en niet faalt, Eindstand 3-5!

Een prachtige wedstrijd die door inzet en strijd gewonnen is door DTD, op naar de volgende ronde!!